• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Spatwand keuken Marmer

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan eens een kijkje bij onze inductiebeschermers, ook hier heb je een ruime keuze uit collecties. Zoek je toch iets persoonlijkers? Neem dan eens een kijkje bij ons spatscherm met eigen foto!

 

Spatwand keuken Marmer bestellen

Marmer is een materiaal dat al in de Oudheid werd gebruikt voor het bouwen van luxe dingen, zoals tempels, villa’s, beelden en fonteinen. Daarom deze collectie, vol afbeeldingen van marmerstructuren in allerlei kleuren. Zo’n spatscherm zal je keuken een luxe en klassieke look geven!

Daarom kies je voor een spatwand met marmerlook

Marmer is een veelgebruikte materiaalsoort in de keuken. Dit is zeker niet zonder reden, want marmer heeft een luxe uitstraling en is in ontzettend veel kleuren te verkrijgen. Echt marmer materiaal als beschermende wand achter jouw fornuis is best wel prijzig. Een geschikt alternatief is dan ons keuken spatwand marmer. Onze collectie marmer voor een spatwand keuken bestaat uit diverse beelden. Zodra deze op het spatscherm worden geprint, ontstaat er een levensechte marmeren look.

De spatwand keuken van marmer wordt gemaakt van aluminium met een dikte van 3 millimeter. Door de ruime keuze aan formaten en beelden is een marmer spatwand keuken geschikt voor iedere woonstijl. Hoe leuk is dat?

Omdat een spatscherm marmer is ontworpen om de vlekken van olie, water of saus op te vangen, is het handig dat je het spatscherm keuken eenvoudig schoon kunt maken met een vochtige doek. Zo heb je nooit meer last van vlekken op de muur achter het fornuis en haal je een nieuwe blikvanger in huis. Kortom, alleen maar voordelen en redenen waarom je hier vandaag nog een spatwand keuken met marmerlook moet aanschaffen!