• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 55% korting

Een moment geduld aub..

Een cadeau voor hem vind je op Fotocadeau.nl

Fotocadeau voor hem

Cadeau voor hem

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor hem? Of dit nu voor je vriend, man, vader of opa is, ook voor mannen kun je op FotoCadeau.nl genoeg vinden. Hier vind je een aantal kadotips om je vriend of man een leuk en uniek cadeau te geven. Met een foto van jullie samen op een mooi fotoproduct zal hij zeker blij zijn.

FotoCadeau.nl Cadeautips voor hem

Ben je op zoek naar een cadeau voor je vriend/man voor zijn verjaardag, Valentijnsdag of een jubileum? Dan kun je kiezen uit diverse fotoproducten van FotoCadeau.nl om hem blij te maken. Een leuk cadeau bedenken voor mannen is en blijft moeilijk, maar de volgende producten zijn zeker een aanrader.

Wanddecoratie

Allereerst kun je je partner waarschijnlijk heel blij maken met een muurdecoratie met een foto van jullie samen erop. Een foto op hout is de populairste keuze van onze mannelijke klanten en dus een tip voor jou! Foto op aluminium staat op nummer twee. Aluminium geeft een stoere en industriële sfeer aan je interieur. Een zwart-wit foto effect is prachtig bij een foto op een aluminium plaat. Je kunt natuurlijk een foto van jullie samen geven of denk aan zijn lievelingsauto, -tekst of -moment!

Fotocadeaus

Geef je liever iets anders dan een wanddecoratie? Neem dan eens een kijkje tussen onze fotocadeaus. Zit je vader, opa of partner veel achter de computer voor zijn werk of hobby? Dan kun je ook een muismat laten bedrukken met een mooie foto van jullie samen. Is hij een echte keukenprins? Dan is een foto op schort, snijplank of placemat ook een aanrader. Ook is het erg leuk om een foto op sleutelhanger cadeau te geven. Werkt jouw man op kantoor? Dan is het ook erg leuk om een foto op acrylaat- of houtblok te laten drukken. Onze foto op toilettas past heel goed in de badkamer voor een man. De tas, met daarop jouw foto of tekst, is stoer, ruim en praktisch. Dit cadeau is een aanrader als hij op reis gaat.

Bestel vandaag nog een uniek cadeau voor hem op FotoCadeau.nl!

Fotocadeau bestellen