• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Muurovaal collecties

Ben je op zoek naar wanddecoratie, waarmee je die ene verschrikkelijk saaie en lege muur in je huis kunt decoreren? Dan zit je bij Fotocadeau.nl helemaal goed!

 

Populairste collecties

Ben je op zoek naar een mooi ontwerp voor je muurovaal? Bekijk dan eens onze meest populaire muurovalen van dit moment.

 

Onze andere collecties voor op je muurovaal

Heb je nog geen geschikt ontwerp kunnen vinden? Gelukkig hebben wij bij Fotocadeau genoeg andere collecties waar je uit kunt kiezen. Bekijk hieronder onze andere collecties voor op je muurovaal.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een muurovaal met eigen foto perfect voor jou!

 

Muurovaal collecties bestellen

Een muurovaal is een ovale vorm waarop je een afbeeldingen uit een van onze collecties kunt laten drukken. Er zijn heel veel collecties om uit te kiezen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er niets voor jou tussen zit. Alle afbeeldingen zijn professioneel genomen en bewerkte foto’s, die dus gegarandeerd van hoge kwaliteit zijn en een goede scherpte hebben. Een foto uit een van onze collecties kiezen is dus een stuk makkelijker en handiger dan proberen zelf een mooi plaatje te schieten!

We maken onze muurovalen van de kunststofsoort forex. Dit materiaal is, ondanks zijn stevigheid, zeer licht, wat het ophangen van je wanddecoratie een stuk gemakkelijker maakt. Het gaat bovendien jaren mee, door de stevigheid en de uv-bestendige print. Hierdoor hoef je niet steeds weer een nieuwe muurovaal te kopen! Je kunt je muurovaal bestellen in verschillende formaten, zodat je zeker weet dat hij perfect bij jou thuis aan de muur zal passen. Wil je meer weten over dit product? Kijk dan eens op de uitgebreide pagina over een muurovaal.

Een muurovaal is een ideaal cadeau voor elke cadeaugelegenheid, zoals een verjaardag, een jubileum, een bruiloft, een pensioen of iets anders. Vooral wanneer iemand is gaan samenwonen of net een nieuw huis heeft, is dit een perfect geschenk. Diegene kan vast nog wel wat nieuwe wanddecoratie gebruiken! Voor wie de decoratie ook bedoeld is, een muurovaal is altijd een goed idee!