• Een fotocadeau voor ieder budget!
  • Nu tot 40% korting

Een moment geduld aub..

Letter collage

Wat is een letter collage?

Een letter collage is een bijzonder en persoonlijk geschenk dat de mogelijkheid biedt om waardering en liefde te tonen aan speciale familieleden. Of het nu gaat om een hartverwarmende boodschap voor de geliefde opa, een eerbetoon aan de zorgzame moeder, of een speciale herinnering aan de avontuurlijke broer, onze letter collage fotolijsten voegen een unieke dimensie toe aan jouw dierbaarste momenten. Met zorgvuldig gekozen woorden en een fraaie vormgeving brengen deze lijsten de emoties op een tastbare manier tot uiting.

Standaard geleverd met luxe zwarte fotolijst

Onze letter collage fotolijsten worden standaard geleverd met een luxueuze zwarte fotolijst. Deze tijdloze en stijlvolle afwerking voegt een vleugje klasse toe aan de foto's van de letter collage, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten. De zwarte omlijsting vormt een perfecte omkadering voor de kostbare momenten die je wilt koesteren en delen met dierbaren.

Het perfecte vaderdag of moederdag cadeau

Speciaal voor vaderdag en moederdag bieden wij 'posters voor papa' en 'posters voor mama' aan. Deze zijn ontworpen om de liefde voor ouders te vieren op een unieke en gedenkwaardige manier. Met zorgvuldig gekozen ontwerpen en aangrijpende teksten bieden deze letter collage posters een perfecte manier om dankbaarheid en genegenheid te uiten.

Volledig personaliseerbaar

Dankzij onze gebruiksvriendelijke online editor zijn onze letter collage fotolijsten volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Je kunt niet alleen teksten toevoegen, maar ook kleuren aanpassen en specifieke details bewerken. Ons instructiefilmpje leidt je stap voor stap door het proces, waardoor het bewerken van de fotolijsten een moeiteloze ervaring wordt.

Verschillende formaten

Onze letter collage fotolijsten zijn beschikbaar in diverse formaten, elk met unieke voordelen. Het indrukwekkende formaat van 80x120 cm laat toe om een statement te maken in ruime kamers, terwijl het veelzijdige 40x60 cm formaat vaak als favoriet wordt gekozen. Elk formaat biedt een geschikte optie voor verschillende gelegenheden en ruimtes, waardoor je de perfecte afmeting kunt kiezen voor elke foto en locatie.